Profielpagina van LinaV

Naam: LinaV

Leeftijd: 32 jaar

Actief sinds: 11-03-2013

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: bruin

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: Ik ben haarstyliste in een kapperszaak, maar kom ook bij mensen thuis. De sociale contacten zijn wel leuk, leuker bij de vrouwen dan bij de mannen. Maar dat ligt ook gewoon aan mij. Op zich een druk bestaan, ben veel onderweg en probeer altijd wel gezond te eten. In het weekend geniet ik van mijn vrije tijd en bezoek aan familie. 's avonds lekker op de bank, wijntje erbij, dvd'tje erin en genieten maar. 

Over mij:
Ik ben een behoorlijke perfectionist, en zo zie ik mijn relaties ook graag, soms kan ik me ontzettend ergeren aan de kleinste imperfectie, zoals zijn kleding, manier van doen enz. De meeste relaties zijn ook van korte duur. Ben ook hier niet om weer naar een relatie te zoeken, maar voor enkele keer daten, uitgaan, bioscoop, etentje. Altij leuk om mensen te leren kennen, aan hun te irriteren en dan nooit meer af te moeten spreken...tenzij de sex gruwelijk goed en geil is!!!

Over jou:
Ik wil je niet meteen afschrikken wat ik heb geschreven, maar zo denk ik erover. Ik ben ook gewoon op zoek naar iemand die niet te veel bij nadenkt. Dit is puur voor een eenmalige of wel meerdere dates, lekker gezellig. En eventueel ook intieme afspraakjes

Mijn foto's